Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Black »

Ronk kirjutas: 31 Juul 2019, 08:54

Juhtmevaba laadimisega. Niipalju kui ma neid näinud olen, siis väga üle 1A laadimisvooluga pole. Ehk tavakasutuses GPS ja täisheledusega ekraan ei jõua see juhtmevaba seda ära laadida.

Mu S7 on vahepeal peamiselt kaamera pärast S9+ga asendunud. Paras labidas, üsna tiheda resoga 6,2" ekraan. Mingi suvaline odav Aliexpressi juhtmevaba laadimisega autohoidik ja selle taga ürgvana Samsungi orig 700mA autolaadija ja kui Waze on päikese käes sensori järgi täisheledusega ekraaniga töös (käsitsi saaks vist väikese nõksu veel juurde), laeb ka pooltühjana juurde, nii mis koliseb. Ainuke asi, et otsese päikese käes olles võiks ventresti ees olla, muidu kuumeneb varsti üle ja enam ei lae. Tsikli peal oleks ta pidevalt "ventresti ees".

Macintosh kirjutas: 31 Juul 2019, 11:18

Telefonid lähevad järjest suuremaks ja 4.5" või isegi 5" on juba keeruine leida. 5.5" kipub standard olema aga seda ei pigista enam RAM-HOL-PD3U vahele mingi valemiga.

Hetkel ei saa seda nii üheselt võtta, kuna viimaste põlvkondade ekraanide suurenemine on suuresti ekraani ümbritseva raami arvelt tulnud. Samsa puhul on näiteks 5,1" S7 ja 5,8" S10E välismõõtudelt praktiliselt 1:1. Tuleks ikkagi konkreetselt pikkusest, laiusest ja paksusest rääkida.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”