Küttesegu rikas/lahja?

Kasutaja avatar

tito
Postitusi: 739
Liitunud: 07 Juun 2013, 08:38
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 63 korda

Re: Küttesegu rikas/lahja?

Lugemata postitus Postitas tito »

Tort kirjutas: 02 Aug 2019, 07:53

Kuna vahepeal käib hästi, siis märg küünal ei näita ju midagi. Segu vaatamiseks peaks täie peeru pealt killima mootori peale mingit sõitu ja siis vaatama. Probleemi ajal on ta märg sul ju niikuinii, kuna ei käi.

Minu loogikale hakkab tunduma, et säde läheb nõrgaks. Karpa ju ei tee nii, et vahepeal töötab ja siis mitte. Ülejooksud ka karpal puhtad?

Ta ei käi vahepeal hästi, kui ma olin kõik kokku pannud peale puhastamist, siis hoovist välja sõites oli "hea käimine" ca 500 m rõõm, ülejäänu on selline kartus et juhtraud kohtubeikohtu prillidega, see ei ole mingi sõit vaid kummi venitamine. Ma tulin koju tagasi punktist a punkti b ühe jutiga ca 3 km linnakiirusel spidoka järgi 50-60 km/h maha keeramistel hoog maha ja kui kiirendada siis ikka selline meelitamine, muidu selline kakkumine ja koju jõudes võtsin küünla maha ja seis oli selline nagu eelpool visualiseeritud.
Täna hommikul rändasin mingisse rolleri foorumisse:
http://49ccscoot.proboards.com/thread/1 ... uning-info
Sealt piltide järgi võrreldes ütleks ikkagi kas on liiga rikas, pakutakse ka musta värvi tõttu et õli palju- mida ma mammutile enam vähemaks panema kohe kindlasti ei hakka ja kolmandma asjana liiga külm küünal, kuskil peaks mul ka number kuumem küünal olema, võin ju selle ka ära katsetada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”