Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7197
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

ranel ma tean mis on Venemaa ja sealsed olud kuni Uuralite mäestikuni välja,edasi pole käinud.Kuid euroopa osa venemaast on üsna läbi käidud. Päris kindlasti on need asjad mida soovitan väga tugevad ja vastupidavad. Sa pole ilmselt ka saksas palju liigelnud,seal on ka sellist betoon kiirteed ,et esimeses reas ei saa ka tsikliga 90-ga sõita,viskab sadulast maha. Isegi selline peamagistraal nagu A7 on tänasel päeval päris pikkades lõikudes suht sitas seisus.Endise ida teed on vist hetkel isegi paremad,kui ülekoormatud endise lääne paljud teed. Ei saa üldistada ei venemaad ega ka muid maid ja olusid ning teid. Sa oled nüüd mõned korrad seal vene karjalas käinud ja arvad ,et keegi rohkem ei tea ega saa aru mis ja kus.Minu jaoks pole seal midagi uut ja huvitavat. Ma olen üsna mitu aastat venes elanud ja siis ka umbes 7-8 aastat seal igasugu teid ja olusid sõitnud kõige erinevamate liikuritega ja väga erinevatel aastaegadel,kõvas pakases ja kevadisel teedelagunemise ajal.
Ma ei soovita mingit suva "nipukatega tuunitud mobla hoidjat",ma soovitan ikka kõrgeima klaasi toodet.Nipukaid pole vaja lisana kasutada. Esimene Broditi lahendus, mille omale ostsin aastal 2007, kestis minu tolleaegses autos(maastur) 400tkm ja kestab osaliselt nüüd edasi juba kolmandas autos.Ls ilmselt juba 800-900tkm.
Veokatel olevad lahendused sõidavad 40-110tkm aastas ja need meil ka juba aastaid kasutusel(ehk mõni juba miljoni km piiri kätte saanud). Ükski pole mingitki lagunemise märki ilmutanud.Enamus asju läheb koos juhiga uude autosse,kui auto vahetus tuleb.
Kui Tallinna tuled tule läbi,mul on oma Vitos ja ka tsiklipeal kõik need asjad olemas ja teen sulle mööda Peterburi teed ja muid pareimas korras Tallinna tänavaid väikse nii 30-40min ringi,et saaksid veenduda millistes oludes need autod sõidavad.Olemas ka mõni ülejäänud jublakas ja võid seda kullikate ja lõiketangidega proovida,et kuidas on purunemine.
Kui sa ise pole asja isegi lähedalt näinud,siis pole nagu mõtet kohe negatiivselt arvustama hakata. Osta, kasuta ja kui on s**t,siis tambi mind ja minu soovitus maapõhja,aga olen 100% kindel,et see sul iial ei õnnestu.
Ma pole kuskilt mingit pidi selle toote müüjatega(KG Knuttson) seotud,ostan seda ise ka läbi tuttava,et paremat hinda saada.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”