Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Madlobster kirjutas: ↑15 Aug 2019, 18:50ma olen samamoodi tsiklkommuunis väga pettunud kui antud juhul motodiskorit sarjama hakatakse ning teiet oodanud seaduserikkuja pühakuks tembeldatakse
Khm, siiski oma seaduserikkumist tunnistanud seaduserikkuja.
Muudab seda statement'i päris korralikult, mis? Motodiskor pole sinu suu läbigi oma tegevust selgitanud, vaid demagoogiliselt lora ajanud, unustades enda möödapanekud. Jätab hea mulje motopolitseis kindlasti. Veel vähem viitsin ma nendega suhelda, kui nad niikuinii ülbitsevad ja on võrdsemad kui teised kodanikud ja liiklusseaduse täitmist nõuavad, ise sellele sülitades (vihjan tsikliga teise tsikli kõrval sõites suulise seletamise asjale, mis siiski on sundimine vormiriietuse abil tegelema kõrvaliste asjadega sõiduki juhtimisel).
Kas see, kui ma oman arvamust, et "mõttetu ment" oli see, kes sinu arvates samuti seaduserikkujana siiski õige mees on ja nimetan sind tema kaitsjaks seetõttu, ongi see piir, kus sul veen otsaees tuksuma hakkab? Ma pole ühtki nime toonud, kui tunned end või oma sõpra puudutatuna, siis palju õnne, pole kuskilt kinni võtta tegelikult. Ma olen oma sõnade taga ikka - sa kaitsed ise samamoodi seadust rikkunut, kes raskendava asjaoluna täitis ametikohustusi. Ongi kõik, sealt ka see omadussõna "mõttetu" ja nimisõna "ment". Politseinikud on need, kes saavad elust aru, teised on need, kes paberist/vormist võimu saavad. Kui see ei meeldi, siis kahju, aga ametnik on selle suhtumise enda suhtes ise välja kutsunud.
EDIT: Seda ka, et mind hakkas tõsiselt huvitama, kust su info pärineb, et tegu preiliga oli? Natuke liiga lambist tead natuke liiga palju.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.