Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

kazz
Postitusi: 13
Liitunud: 05 Aug 2010, 19:36
Tänatud: 3 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas kazz »

Kuulge poisid siin liivakastis, rahunege nüüd maha ja ärge kujutage ette asju, mida te näha tahate, et teil vaja aina edasi saagida. Lumehelbekesest ja nutufeministist on asi kauge kaarega ikka mööda pandud. Mina see tänane "preili", nagu Madlobsteril juba hetk peale intsidenti teada oli, olin, siis täiesti käsi südamel, et jõudsin koju ja seletasin olukorda, miks mul kaua aega võttis. Idee oli minna autoparandusse enne kuut, aga poh, see pole oluline hetkel. Sest jah, ma samamoodi nagu teie kõik, ei tiksu tavaliselt autode taga, vaid sõidan rahulikult läbi. Olen seda teinud ka politseiauto kõrvalt ja nad on vastavalt noogutanud, et on ok. Ma ise muigasin kogu selle aja, Reimps isiklikult leidis, et saab saagima hakata foorumis ja jee, toimis. Kamoon, mul on kümme aastat rattalube ja päris nunnana ei sõida. Teie sõidate?

Just keegi "hälvik" siis kirjeldas kusagil mujal threadis, kuidas tema nende järvevana joonte peal sõidab. Teda ka peedistasite samamoodi? Või oli mees, siis ei ole vaja? Naised, krt istugu kodus ja tehku süüa.

Ja siin ma jõuan sinuni, Krl -no tegelt ka, kui sul enda naisega ikka nii pekkis on, et peab siin kõiki naisi sõimama, et siin foorumis ainult mõni üksik naine julgeb sõna võtta, siis palun vaata ise peeglisse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”