Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2430
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 335 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Reimps, kui sinus see maailmaparandaja sees on, nagu sa mainisid ja tahad nii väga seda maailma parandada, siis mismoodi see foorumis targutamine siin aitab? Loodad, et see sama politseinik loed sinu kommentaare ja teeb edaspidises käitumises muudatused? Selle asemel, et siin kirjeldada ja selgitada olukorda, kus ise ei viibinudki, siis sea sammud vastavasse asutusse ja anna vastav väärteo või mis iganes teade/avaldus sisse. Siis on lootust, et maailm paraneb, no vähemalt sinu vaatevinklist. Hetkel on see siin lihtsalt saagimine, nagu ka asjaosaline ise juba mainis selgituseks "ma ise muigasin selle aja, Reimps isiklikult leidis, et saab saagima hakata foorumis ja jee, toimis". No said oma tähelepanuvajaduse äkki juba rahuldatud ja suudad edasi elada ning oma töövahetusele keskenduda, kui ma nüüd jälle millestki valesti aru pole saanud või puuduliku lugemisoskusega. Kui see aga saagimine pole ja tõsimeeli mõtledki oma antud teemal tehtud postitusi, siis võtaks lühidalt kokku nii:

  1. Meil kõigil, kes sinuga mingil teemal nõus pole, on puudulik lugemise- ja/või loetu mõistmisoskus, oskus asju kontekstist välja rebida jne.
  2. On õige arvamus (loe Reimpsi) ja vale arvamus (loe kõik Reimpsi omast erinevad).
  3. Mittenoogutajad kuuluvad "täisdebiilikud" raamatusse, millesse uusi sissekandeid tuleb oodatust palju kiiremini.
  4. Oma alal oled sa täielik PRO ning oskad pädevalt hinnata kõikide jõustruktuuride käitumisi erinevates situatsioonides.

Ma väga vabandan, kui midagi olulist jäi mainimata.
Nende ülejäänute, kes Reimpsist eriarvamusel on, poolt vaadates tekib aga tihti mõtteid: maailmanaba, foorumi autoriteet, tähelepanupuudus, Napoleoni kompleks, jne.

Võta sa nüüd kinni kus see lõplik tõde on, seega "let's agree to disagree" ning elame ja sõidame edasi oma põhimõtete järgi ning ei püüa oma ideoaloogiat üksteisele vägisi pähe määrida. Maailm on kirju, mitte must-valge ning see teebki asja huvitavaks. Kõva häälega aga foorumis kellegi sildistamine või hinnangu andmine kelle post on asjalik või kes peaks üldse vait olema, väärib pigem kiiremas korras mõne erialase arsti külastamist.
Vähem möla ja rohkem sõitmist!

Pikk möla tuli endalgi, aga mis sa puhkuse ajal lõunasöögi kõrvale ikka teed. Hommikune sõiduring on tehtud, nüüd tuleb võtta teine ratas ja uuele ringile. Sleep-eat-ride-eat-ride-eat-grill+beer-sleep, lihtne reedene plaan :bsmile: Ahjaa, vahepeal mölise foorumis kah :wack:

Edit: eemaldasin omavoliliselt viite mu elukutsele, pole oluline siinkohal, sest ma esindan ainult iseennast.
-reimps-



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”