Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Macintosh kirjutas: ↑17 Aug 2019, 09:59Spoiler
Sa ei saa reimpsile enam õlut siin välja teha, sest ta solvus (minu tõlgendus), arvas, et on parem, kui ülejäänud (ikka minu tõlgendus) ja palus oma konto siit viivitamatult eemaldada (tõlgendus puudub).
Kui hakatakse lahkama mu elukutset teemasse mittepuutuvalt ja muu demagoogia, siis sorry, ma tõesti nii ei viitsi. Andke mulle andeks, aga foorumis on võimust võtnud liberastid ja "sheeple", kelle hulka ma mitte ei kuulu ja ei tahagi kuuluda.
Voi helvetti! No eks siis joon ise ära või teen teinekord sulle Mac
Seda ennast teistest paremaks-targemaks pidamist oli ammu teada, aga viimasel ajal see kuidagi võimendus ja ületas juba normaasuse piiri. Meenutades juba tänasest valitsusest mõnda isikut. Ainult mina tean ja teised on ...
Elukutse lahkamine, kui nüüd silmas peeti mind, siis minu postis oli sees. Aga mitte selles võtmes nagu Reimpsile ehk tundus, äkki ka loetu mõistmisprobleem. Ei ole väitnud ega ka arvanud, et ta antud asutuse või struktuuri arvamust esindas kunagi, me kõik esindame enda isiklikku arvamust. Aga tema postides kuidagi liig tihedalt juba oli vihjeid oma tööle ja tegevusele ning tõin lihtsalt välja, et meil kõigil ammu selge ning ei pea seda korrutama. Nothing else.
Teada ju on, et loodus tühja kohta ei salli. Kas tuleb Reimps tagasi, kui solvumisest üle ja ego lubab või tekib uus “arvamusliider” siia. Kanditaate ju on siin küll, ma ei hakka vihjama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.