Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Inglise keel on ikka vähe teise struktuuriga kui eesti keel, nii vabavoliliselt neid omavahel võrrelda ei saa, et mis seal on ja mis siin ei ole või vastupidi. Kui selliselt lähenema hakata siis võivad ikka väga paljud asjad "otsetõlkes kaduma minna". Seal tõesti ei kasutata "they" kellegi üksikisiku poole pöördumises. "you" tähendab nende keeles aga nii sina kui teie. Ja tegelikult on seal vägagi selgelt kasutusel näiteks selline sõna nagu "sir". Inglismaal töötades ma ikka muigasin aegajalt kuidas mind sööritati igalpool
Aga see on minumeelest juba naljakas kuidas siin teemas minnakse enda niinimetatud "seisukohtade" iga hinna eest kaitsmisega täiesti absurdi piirile ja sellest ülegi. Justkui oleks ametniku poolt teietamise eeldamine ja ootamine tõepoolest mingi täiesti uskumatu asi ja et kadunud reimps julges seda üldse mainida...no see on justkui täiesti ennekuulmatu. Ma saan aru, et mõni mees seda ei vaja/soovi/nõua, sel juhul on see mõne mehe isiklik eelistus. Kuid teietamise mõte on basic viisakus teise (võõra) inimese vastu...mitte ainult ametnikul kodanikuga suheldes, vaid ka üleüldiselt elus. Ametniku jaoks on see aga reegel ja siin ei ole üldse mitte midagi arutagagi. Sina peale võib vestluse käigus loomulikult üle minna...aga mitte alustada pöördumist "jou, mis sa sõidad seal?"
Mumeelest oli mis oli, aga jube pull on see, et teema tõstataja ning nö. rikkuja tunnistas kohe omapoolset valesti käitumist. Onu ment aga künnab siin lõpuni välja nina püsti nagu tema oleks teinud absoluutselt kõik õigesti. Otsesele ja selgele küsimusele vastata ei suvatse ja mängib igas mõttes jumalat. Kuul pähe olukord, ütleks selle peale. Aga no worries ksf'd, ma veel natukeseks jään
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.