Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Hälvik-autojuhid
mrtn kirjutas: ↑20 Aug 2019, 01:34Ma mõtlen siin vaikselt, et kui paljud teist "tsikli seljast maha ronijatest" elus füüsilistesse konfliktidesse sattunud on? See on jube ohtlik ja kui sa oled mingi nipiga kahekümnendatest kaugemale elanud ja ikka sellist tegevust viljeled, siis ka erakordselt loll käitumine.
Ei ole ma kordagi maha roninud mõttega, et nüüd hakkan lõuksi laduma.
Lihtsalt kui vastas pool tõuklema peaks hakkama, siis ma ei kuku koos rattaga ümber ja ratas jääb terveks. Aga jah vahest lihtsalt tekib hetke emotsioonist tahtmine sügavalt silma vaadata (tõenäoliselt küll näeb seal lõputut tühjust), siis seda on püsti seistes parem näha.
Urmase kirjeladatud situatsioonis kui oled vastutuleva bussi nina lähedalt näinud, siis vist viskab adreka nii üles, et oleks sama teinud, mis urmas.
Aga jah enamasti vaatad seda õnnetut rääbist ja vahest hakkab kahju kohe. Ja siis mõtled millise õhinaga tilk tilli otsas ta oma sõpradele räägib, kuidas ta tsiklimehe paika pani.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.