Motokohvrid TARK. Millal ometi?

Kasutaja avatar

randel
Postitusi: 670
Liitunud: 22 Apr 2005, 10:13
Tsikkel: Beta 390
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Motokohvrid TARK. Millal ometi?

Lugemata postitus Postitas randel »

Probleem on jah vaakumvormitud detailidega, väiksemal määral ka mõnede freesitud plastdetailidega. Või siis pigem eeldatavate kogustega vs vormide maksumus. Oleks oodatavad müügikogused nagu Touratechil ja Givil, ei oleks mingit porbleemi. Siis võiks isegi survevaluvormidele mõelda, mille maksumus pigem kuuekohaline summa on.
Eestis tootes tuleks ühe kohvri hind minimaalsete marginaalidega üle 300€/tk arvestades vähemalt 100 kohvrikomplekti müügiga, aga paari eest üle 600€ ei ole minu arvates konkurentsivõimeline hind. Eesmärk oleks jääda paariga igal juhul alla 500€.
Kellel on kontakte Läti-Leedu-Poola vormitootjatega, siis oleksin tänulik, kui neid minuga jagate. Kahjuks pole nende riikide tootjad just eriti aktiivselt end avalikes kanalites reklaamimas või siis ei oska mina neid leida.
Hiiumaa plastitootjatega pole kontaktis olnud, sest niipalju kui mina neid netist olen leidnud, tegelevad nad vaid survevalu või pehmete plasttoodetega. Vaakumvormimisega tegelevaid ettevõtteid ei ole märganud. Hetkel olen suhelnud Võru ja Rapla kandi firmadega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”