Seest õõnes polt


Teema algataja
will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Seest õõnes polt

Lugemata postitus Postitas will111 »

no kuskil selline 40mm sügavune auk puurida läbi 6mm'se polti, umbes 2.5mm puuriga pole nüüd siiski see kõige lihtsam asi...oleks mul väga korralik ilma loksudeta puurpink kodus olemas siis jah, mul oleks see ilmselt juba tehtud. kuigi ka siis oleks see ikkagi paras töö sest polt tuleks ulmetugevalt pinki kinnitada. aga näed ei ole mul sellist puurpinki, ja metallitöödega niipalju olen tegelenud elu jooksul, et ma tean väga hästi kui "lihtne" sellist auku on puurida põlve otsas. ka kehvakese puurpingi vahel tuleks see tulemus tõenäoliselt üsna s*tt, käsitsi tegemisele pole mõtet isegi mõelda.

trossipingutitega olen kursis, kuid need on lahtise soonega poldid, sellisega mul pole kahjuks midagi teha. see polt peab siiski mängima korraliku ja tugeva kinnitusvahendi rolli.
üks polt on vaja jah, kuid lihtsam oleks ilmselgelt see siiski kuskilt valmistükina osta, seepärast küsisingi. custom valmistamine ei ole mitte kunagi, mitte kuskilt otsast lihtsaim lahendus. aga kui valmis kujul kuskilt ei leia, eks siis tuleb valmistada tõesti.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”