Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
lysty kirjutas: ↑13 Sept 2019, 22:57Tänud Mehed!!! Esmasp. saan rem. komlekti kätte Neeme käest aga.. Ma ei ole selle karpade jamaga kohe kuidagi sinapeal. Kui ma selle lahti võtan ja kokku panen siis see raudselt eio tööta.
Kas keegi sullieest ja õlled kõrval, kui ei saja siis sasnõkk ka, viitsib ära teha. Katus on ja elementaarsed tööriistad kah.
Midagi keerulist pole. vaata ainult,et ristpea kruvikas oleks igale kruvile täpselt õige. Muidu on oht,et keerad nukad maha,sest need kruvid suht pehmed ja päris kõvasti kinni.Õige otsaga tulevad kõik lahti. Midagi eriti keerulist seal pole.Mingeid seadeid paigast ajada ka ei ole ehk kui korrektselt kõik lahti ja kokku keerad,siis ei tohiks midagi isegi paigast minna. Sissemineva bensu vooliku otsas on sõel,see tee ka puhtaks ja ega rohkem nagu polegi midagi. Kui segukaevud lahti,siis vaata membraanid ka üle,et pragusid poleks.
Karpast silkudesse minevate luttide kruvid asendasin mina ristpeade asemel roostevade torxidega,sest nii on neid tuntavalt mugavam uuesti kinni-lahti saada. Ja see koht on oluline,et oleks korralikult kinni. Airboxi omad panin ka torxid.
Kui paagi maha võtad ja voolikud kraani otsast lahti võtad märgi nad kindlasti ära kui OEM plastik rõngast seal enam ühel pole,et neid omavahel eristada. Kui voolikud valesti tagasi paned hakkab reserv valepidi tööle või ehk sa ei pruugi enam teadagi kumbapidi see siis töötab enne kui paak ükskord täitsa tühi on.Mul kunagi juhtus nii
Paha poleks ka paagikraan alt võtta ja paak korralikult puhtaks teha. Vaakum besupumpa koguneb ka sodi. See käib ka kergelt lahti ja saab puhtaks teha.Aegadega neisse kohtadesse ikka midagi koguneb.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.