K: Autokaamerat tarvis

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: K: Autokaamerat tarvis

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

kris. kirjutas: 19 Sept 2019, 09:28

Viitsid äkki mõne näite visata, kuidas pimedas toimib? Konkreetne mudeli nimi oleks ka hea teada.

urmas66 kirjutas: 18 Sept 2019, 16:32

Mul on kõigil prestigio seadmetel pandud keskmine kvaliteet ja ka mitte kõige suurem resolutsioon ning pilt on ikka väga hea ja selge. Ka pimedas on autonumbrid loetavad.

Mul on kahes enda autos Roadrunner 560 GPS,aga see pole vist enam tootmises.Selle järglast 570GPS sai ostetud tööautodele mingi 12tk,aga nendega oli palju probleeme,kuid mitte kõigiga.Samas neid vahetati garantii korras mingite vist 545GPS vastu,mis justkui normaalselt töötavad. Otsisin öist kaamerasalvestist,kus mõnda auto numbrit saaks vaadata,aga ei leidnudki hetkel. Olen kindlalt neid mingite juhtumite jaoks mitmeid kordi kindlustustele saatnud ja auto numbreid on näha,kui just oma auto tuled seda numbrit valgeks ei peegelda.Ma kasutan video kvaliteeti keskmine või sobiv ja reso on valikust vist ülalt kolmas( äkki 1080xmidagi). Kui paned kõige parema kvaliteedi ja suurima reso,siis on isegi 30sek fail nii suur,et mõni lahjem arvuti ei mängi seda sujuvalt maha. Politsisse on vaja anda üldjuhul mingil mäluseadmel see ,sest nad ei pääse oma menetluses kasutatvatest arvutitest otse kuskile seda lingi kaudu vaatama. On selline juhus olnud,et läksin Rahumäe teele ja me ei saanudki koos menetlejaga seda vaadata. Jätsin mälupulga neile ja sain hiljem tagasi. Tookord oli salvestis max reso ja parim kvaliteet.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”