Kaasaegsed, alla 200 kg matkaendurod?

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 301 korda
Tänatud: 234 korda

Re: Kaasaegsed, alla 200 kg matkaendurod?

Lugemata postitus Postitas morse »

Vosaga sõitsin ammu. Aga minu arust vibrab LC4 hullemini :D Samas kui nüüd hästi järele mõtlen, siis eelmine aasta sai kolmekäigulise Kovrovetsiga Pärnu maanteel 80ga sõidetud ja sellest väga hullemat ei tea...

Konkreetselt on minu jaoks väsitav maanteekiirusel (90 ja üles). Pehmo ei ole. Paaripäevastel retkedel sõidame ikka 10-16h päevas. Lihtsalt garaazis on teisi rattaid ja kõik on samal kiirusel mugavamad (ja Goldwingid mul tuppa ei mahu).

Kruusal ei sega. Kas ülekanne peaks siis nii karm olema, et saaks viiendaga 3500RPM juures 90 sisse? Või mis hammakaid soovitate? Mul maanteel 4000 ja rohkem ning vibra tuleb lisaks lenksule ka istmest läbi. Kui lambanaha istmele panen, siis ei olegi eriti hull. Kaalun tõsiselt custom istme tellimist.

Kulund mootor vibrab ikka rohkem jah. Aga ma olen erinevatega sõitnud ja 620, 625 ning 640 on ikka parajad vibrajad. Minu jaoks on 690 (isegi esimene versioon) julm edasiarendus justnimelt oma tasakaalustuse poolest.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”