Kõlarite remont.
Re: Kõlarite remont.
Tõsi, aga see remontimine on ka selline võrdlemisi küsitav tegevus. Lihtsustatult öeldes, lõpptulemust ega selle kvaliteeti sa ise mitte kuidagimoodi ei näe ega hinnata ei saa. Kätte saades võib asi muidugi toimida...kui kaua ja millistel tingimustel, see on juba täiesti teine teema. Eeldan, et probleem on seotud kas mähise veaga või siis mingitlaadi korrosiooniga. Välistatud ei ole ka rauapuru magnettsentri ja mähise pooli vahel. Fix võib seega olla lihtne või siis üldse mitte nii lihtne ja ülipalju sõltub lõpuks sellest kui proff vend seda remontima satub.
Kui sa selle elemendi sealt juba kätte said siis ma olen suht kindel, et seda saab ka asendada millegi piisavalt sarnasega. Ma ise läheksin igal juhul seda teed. Eelkõige just seetõttu, et siis sa saad vähemalt uue asja sisse, mitte ei pea muretsema ja mõtlema kaua see fix nüüd vastu peab. Auto helisüsteemides on reegline nagunii sedavõrd primitiivsed kõlarilahendused ja filtrid, et ega seal väga vahet ei ole, mis element seda piiksu ja prääksu toodab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.