Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Kasutaja avatar

Alterjor
Postitusi: 280
Liitunud: 29 Okt 2015, 18:32
Tsikkel: T7
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 35 korda

Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Lugemata postitus Postitas Alterjor »

Variant 1:
Teed mitu äratust ehk 6:30, 6:40 ja ja 6:45
Määrad üldseadete alt äratuse pikkuseks ühe minuti ja saadki voodis olla veel 9 minutit vaikselt ja siis 4 minutit vaikselt ja igakord mängitakse sulle minut aega sinu valitud pala

Kui ärakad igapäev samal ajal, siis isegi toimiv variant. Muul juhul pead koguaeg muutma kõiki kolme äratust. Lisaks sellele kui peaksidki juba olema esimese äratusega üleval ja vagistiad selle, siis teised äratused pole automaatselt vaigistatud ja hakkavad ikkagi tööle. Samas peaksid need ilmuma üle reale kui "Upcoming alarm" ja vagistamine on üsna lihtne ja kiire. Samas nõuab lisategevusi igakord.

Variant 2:
Tuleb leida enda sobiv alarmi äpp, millel on auto snooze variant ehk vagistab alarmi peale soovitud aega ja hakkab uuesti kisama ettenähtud ajal. Kas või iga minut kiiremini. Seda oskab teha näiteks Alarm Clock Xtreme. Tausta variandis on reklaamid aga kindlasti leiab sarnase ka tasuta, reklaamivaba ja töötava (võib-olla). Edasipidi pead ainult muutma soovitud alarmi aega ja elu on ilus (peaaegu). Kuna see on kolmanda osapoole äpp siis ei pruugi see iga hommik töötada kuna shit häppens. Näiteks power settingud ei jooksuta seda äpp'i tagataustal. Oled valinud telefonis "Do not disturb" valiku või kes teab krt mis veel. Kui need nüüd peaksid esinema siis neist mööda saamiseks tuleb teha mitmeid seadistusi ja keegi ei julge sulle väita, et järgmise uuendusega need pole tagasi keeratud või midagi uut leiutatud.

Variant 3: Osta uus nupukas äratuseks ja muu ajal "naudi" nutikat!

HRRRRR, click click, tock tock, HHHHHH, ZIIIIIII POK POK POK!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”