Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

Ain
Postitusi: 1467
Liitunud: 10 Juun 2010, 23:33
Asukoht: Kesk-Eesti
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 218 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas Ain »

Spoiler
urmas66 kirjutas: 03 Okt 2019, 11:58
Ain kirjutas: 03 Okt 2019, 10:42
Fox kirjutas: 03 Okt 2019, 10:31

Ah, ärge olge nii pehmod, ma lugesin seda vallaametniku kirja veelkord edaspidi ja tagurpidi, no ei saa aru, mis seal siis nii solvavat oli, et täiskasvanud mehed siin kohe kirjalikku vabandust vajavad :D Tsiteerides klassikuid, sõitke aga ärge mölisege :lol:

Mõtlesin sama!
Lisaks meenusid mulle väljendid: vilepuhuja ja lumehelbekesed.. :D

Omakandi asjade huvides võin olla vilepuhuja,kui seda nii nimetad. Need on meie kandi asjad meie kandi inimsetele ja kui see kaugelt tulnud võõraste poolt ära lõhutakse,siis parandamine jääb ikka meie kaela.Olles naabruses oleva külaseltsi eestvedaja siis see lausa mu kohus selliseid asju silmas pidada. Kohustus on küll vabatahtlik.
Ja ma veelkord toonitan,et kirjutasin Randeli esimese postituse juurde trükitähtedega,et see sild on jalakäijatele. Vastus oli,et kui märki pole,siis laske käia.
Mina selle valla teedemehega otseselt ühendust ei võtnud vaid küsisin üldiselt ,et kas keegi teab,et kuidas selle sillaga on. Ma loodan,et kõigis on niipalju ainest,et oma kodukandis toimuvatel tegevustel silm peal hoida.

Ei ega ma saan ju väga hästi aru millest jutt ja mis on asja point! Selge on see ,et kui kuskil on mingi tee ja kuskil on mingi seltskond kes suunab suht aktiivselt seda teed kasutama siis on aja küsimus millal tekkib kellegil okas.. Saan täiesti aru kui keegi ütleb et see häirib teda. Sisuliselt ei ole isegi mõtet laskuda selliste inimetega vestlusesse sest enamal juhtudest ei vii see kuhugi ja eskaleerub. Paljudele inimestele ei ole ka viisakas oma arvamuse esitamine mitte midagi.. Ja tõesti lihtsam on anda asjale ametlik käik. Kuidas see lõpuks välja paistab... see on alati maitseasi.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”