Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Lugemata postitus Postitas Black »

pühak kirjutas: 02 Okt 2019, 08:58

Ma tahaks aga hoopis sellist varianti, et kui ma minuti jooksul seda kinni ei pane, siis ta oleks vahepeal ise natuke aega vait ja alustaks uuesti kas 3. 5. või 10. minuti pärast nii, nagu olen seadistanud. Mul see probleem ongi, et nuputelefon võimaldas seda ja kas tõesti on nutitelefoni sellealane võimekus kehvem?

Ma pole vist küll kunagi eraldi äratuse rakendust varem installinud, kuna on piisanud nii kunagiste Nokiate, Ericssonide, Sonyde, iPhone'ide, Samsungite jm omadest (või olen nendega kiirelt kohanenud), aga proovin aidata.

Panin prooviks peale selle kellarakenduse. Avaekraanil vajutad kellukesele, tulevad ette vaikimisi kaks näidisäratust. Võtad neist ühe lahti, määrad aja, määrad korduse nädalapäevad, määrad helina/muusika, määrad valjuse, vibratsiooni linnukese võid näiteks maha võtta, "fade in" vastavalt maitsele, kui soovid, et valjeneks, "snooze duration" määrad 5 minuti peale. Save. Tagasi avaekraanile. Seal ülal hammasratta ikoonilt seadetesse. Advanced. "Auto Snooze" sisse.

Pilt Pilt Pilt Pilt

Mina suudan niiviisi sinu soovitud lahenduse tekitada: äratab (ise valid helina, valjuse ja selle, et kas valjeneb või kohe kindla valjusega), kui 30 sek jooksul ei näpi, jääb vait, 5 min pärast äratab uuesti, 30 sek pärast jääb vait, 5 min pärast uuesti. Lasin 3-4 korda omapäi tegutseda, kärab vast küll ju? Valjeneva heli korral võib 30 sek väheseks jääda, tasub ehk kindlat püsivat valjust kasutada.

Pakub ka end lihtsalt suureks öökapikellaks. Kui telefoni külili keerad, siis veel suuremaks. Saad heledusega mängida seal suure kellanumbri peal üles-alla tõmmates. Seadete alt saad "clocks" lehelt värve ja stiili muuta. Aga ei pea kasutama, võid ka pimedaks lasta.

Weather tahab ligipääsu asukohale. Selle pead ilmselt andma, kuna muidu hakkab iga kord tüütama. Abi pole ka sellest, kui seadetest "show weather" välja lükata. Miskipärast tahavad kõik asjad polüfunktsionaalsed olla...

PS. Võimalik, et viskab kuskile reklaame. Mul on need Blokada-ga ära blokitud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”