KTM 350 Rally

Kasutaja avatar

Teema algataja
Jesper
Postitusi: 2190
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 552 korda

Re: KTM 350 Rally

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Lenksule kinnitamise lahendust otsides lõi mobiilihoidjate teemas jäurates pirni põlema ja tõin poest sobivas mõõdus jalgratta lenksukinnituse. Seda tuli küll umbes viiest otsast viilida ja mudida, et mahuks leksu ja rooliamordi vahelisse prakku ära, aga lõpuks sai nii hea ja tugev, et võibolla ma ei hakkagi päris roadbooki hoidja jaoks enam seda kallist alust ostma. Ega see ka raudselt visates paika ei lähe, samamoodi kuskil garaažis valmis nikerdatud, lihtsalt peenemate riistade abil. Hea, et ei hakanud lenksu riseritest kinnituse tegemist proovima, need poleks sinna mingi nipiga ära mahtunud, hulk raha jäi alles :)

DSC_0037.jpg
DSC_0041.jpg

Kaalub muidugi palju, anoh samas nelaril jõudu on, kui piloot natuke rohkem jooksmas käia viitsib, siis ehk jäävad ka Esimese Eesti rippsillad terveks.

Järgmisena tuleb valmistada nuppudele mingi alus, millega siis saaks vasaku pöidla abil roadbooki kerida. Üks natuke ootamatu probleem on see, et lenksult hakkab ruum otsa saama :P, kardetavasti jääb tulede lüliti asukohaks "sinna kuhu mahub", mitte "sinna kus hea on".

Viimati muutis Jesper, 08 Okt 2019, 14:08, muudetud 1 kord kokku.


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”