Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Krl kirjutas: ↑18 Okt 2019, 09:22Uurivad uurivad, aga kuskil tuleb mingi füüsiline piir ette, kus ei ole võimalik tuvastada, mida juht mõtles, kui ratas käest läks. Et kas esiratast maha lastes läks lappama, või ehmatas, kuna keegi keeras ette?
Oleks see kaamera all toimunud juhtum, siis polekski vaja eriti midagi uurida.
Esiratta lahti tõstmine on ebaseaduslik ning sellega teed ennast süüdlase rolli, mis kasko (mitte alati ka kasko ei aita) puudumisel sinu sõiduki kahjusi ei korva.
Antud juhul piisab pealtnägijast, kellel kodu juures noka-peal paarutajast tõsine kopp ees. Kindlustusuurijad käivad kohapeal ja küsitlevad võimalike pealtnägijaid.
Enda tuttava autole korrusmaja ees sõitis otsa mingi hipi. Hõreda vuntsiga naljakas vennike, kelle kindlustamata auto oli täis teokarpe, villast lõnga ja "minu pesa" jms loosungeid kikerdas sama hõreda kerega tranduletiga kui oma vunts tuliterale autole sisse. Aeg oli palju vaesem kui praegu ja mölgitud auto maksis tõenäoliselt "minu pesa" aastapalga.
Vunts pikalt ei kahelnud, tegi kindlustuse peale ja sehkendas õnnetuse selliseks, et tahtis seisva auto maha müüa, tegi kndlustuse peale ja hakkas sõitma ja noh nii ta läks. Kindlustus ei uskunud tuli kohae küsitles ümberkaudseid ja siis läks vuntsi juurde ning ütles, et sul on nüüd kaks võimalust, kas tunnistad üles või lähen kogutud tõenditega politseisse ning saad karistuseks krim süüdistuse pluss lisaks kahjule veel teise aasta palga trahvi.
"minu pesal" hakkasid põlved värisema ning pilk maas nina luristades rääkis kogu loo ausalt ära. Politseisse ei mindud ja saadi kokkuleppele.
Antud sõidu- ja skeemimeistrid raiusid tõenäoliselt "võiduka" lõpuni
Kokkuvõttes külapoe ees kõvad mehed üldisemas võtmes suht piinlikk jah
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.