Rumalad või segased küsimused jms
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
will111 kirjutas: ↑23 Okt 2019, 18:54Ei mõõda, pole selleks vahendeid...kuigi kunagi esimest korda sõbra juhendamisel tehes vist midagi sai mõõdetud isegi.
Üldiselt tundub, et kui magusatest õuntest teha, mitte midagi lisada vaid lasta naturaalselt bakter sisse minna ja siis külmas lasta aeglaselt käärida, tuleb kõige parem ja naturaalsema maitsega asi. Aga ega ma mingi spetsialist ei ole, 3-4 korda vast teinud.
Purustatud õunte(sügis-talve õunad on parim) segu peaks seisma päeva 2-3 soojas,et läheks juba kergelt käärima,siis pressid mahla ja hoiad kinnises nõus. Ma pakun,et kui kauem kui kuu kannatad,siis saab palju parem olema. Mingi osa õunu võiks olla magusad ja mingi osa hapukad 1/3 ja 2/3,siis saab maitse nüansse rohkem.Kui magusaid õunu pole,siis väike kogus suhkrut aitab ka parema tulemuseni.
Mul läksid üks aasta valmis veini pudelid ikkagi kuidagi käärima(nagu šampanja avastanud mungal
) ja pärast pool aastat külmikus hoidmist oli seal super hea kuiv siider. Väimehel kõik õuna töötlemise seadmed olemas,aga ma ise teen rohkem õlut ja ei kasuta ka mingeid peeneid mõõduriistasid ning siiani kõik õlled väga head tulnud.Tähtis on ,et käiks piisavalt ja oleks headest materjalidest puhastes oludes tehtud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.