Ega koguaeg pea tsiklitele järgi kaema...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 147
Ega koguaeg pea tsiklitele järgi kaema...
Juhtus huvitav lugu tartus Anne ringi peal. Mina oli ringil ja kõrvalt pikalt tänavalt tuli paar autot ringile, vaatasin korraks autosid - esimene seisis, teine vaatas mind. Vahetult peale minu möödumist käis seljataga matakas. üleõla vaadates veendusin oma oletuse õigsuses..., kuid kuna ma hetkel ühtki LE-d ei rikkunud, siis ma ei pidanud vajalikuks seisma jääda. Selline tagant otsa sõitmine kiskus küll vägisi suu muigele, kuigi kahju oli ka see pärast et see auto ei näe nüüd ilmselt tükk aega ühtki ilusat tüdrukut ega tsiklit ega miskit muud peale eessõitjate. Mõnes mõttes õpetlik lugu.
-
Ka mind jäi eelmine suvi Sõpruse sillal üks autojuht vahtima, kahjuks küll veoauto juht, ja sõitis enda ees olevale Sharanile otsa mis omakorda veel ühele autole otsa paiskus. Olukord ise oli selline, et mina sõitsin teises reas ja veoauto minu kõrval, ilmselt ta siis uuris tsiklit ja ei pannud tähele et autod ees pidurdavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.