Ega koguaeg pea tsiklitele järgi kaema...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
anarhismikaplan

Ega koguaeg pea tsiklitele järgi kaema...

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

Juhtus huvitav lugu tartus Anne ringi peal. Mina oli ringil ja kõrvalt pikalt tänavalt tuli paar autot ringile, vaatasin korraks autosid - esimene seisis, teine vaatas mind. Vahetult peale minu möödumist käis seljataga matakas. üleõla vaadates veendusin oma oletuse õigsuses..., kuid kuna ma hetkel ühtki LE-d ei rikkunud, siis ma ei pidanud vajalikuks seisma jääda. Selline tagant otsa sõitmine kiskus küll vägisi suu muigele, kuigi kahju oli ka see pärast et see auto ei näe nüüd ilmselt tükk aega ühtki ilusat tüdrukut ega tsiklit ega miskit muud peale eessõitjate. Mõnes mõttes õpetlik lugu.
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Sõpruse sild on paras avariide magnet. Sinna pidid järgmisel aastal foorid püsti löödama, ju saab parem. :D
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Umbes sama lugu juhtus selle aasta ühel esimesel "ilusa-ilma" biker.ee kokkutulekul TTÜ parklas, kui mingi bemmivend meid vahtima jäi ja ühele Jeep'ile tagant sisse kihutas

Tony
Tsikkel: 2001 Yamaha Fazer 1000

Lugemata postitus Postitas Tony »

Ka mind jäi eelmine suvi Sõpruse sillal üks autojuht vahtima, kahjuks küll veoauto juht, ja sõitis enda ees olevale Sharanile otsa mis omakorda veel ühele autole otsa paiskus. Olukord ise oli selline, et mina sõitsin teises reas ja veoauto minu kõrval, ilmselt ta siis uuris tsiklit ja ei pannud tähele et autod ees pidurdavad.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”