Rumalad või segased küsimused jms


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ka see artikkel ja need "sõnad" mida ma siia kopida tahtsin, olid saadaval täiesti vabalt ja ma lugesin neid puhta mitte midagi maksmata. Nii et sinu toodud argumendid siis vist hästi ei päde?!

Sellest kontserdi jutust ma ei saa aru...miks üldse nii asjasse puutumatuid näiteid tuua? Mingi artisti kontsert on ikka vääääga palju muud kui lihtsalt ritta seatud noodid.
Ma toon siis omalt poolt ka ühe näite. Kui sa lähed ja ostad poest mõne raamatu, või isegi ei osta vaid näiteks sõber annab sulle raamatu, mitte ta on kunagi ostnud. Loed selle läbi ja soovid kuskil kellegagi suheldes kasutada mõnda tsitaati sealt raamatust. Kas tundub mõistlik, et iga kord seda tsitaati kasutades kannad raamatu autorile üle teatud rahasumma "autoritasuna"? St. kas sulle tunduks mõistlik kui raamatu autor esitaks sellise nõudmise?

Eks see ole teatud mõttes loomulikult õige, et KÕIK sisu ei ole mis iganes mahus ja kujul, ükskõik kus ja ükskõik millistel eesmärkidel edasi jagamiseks. Absurdseks muudaki olukorra see kui sa tahad näiteks sõbrale fb privaatses chatis kopida 5 sõna kuskilt x artiklist, lihtsalt andmaks edasi näiteks mingit sõnumit või infot. Ma arvan, et selliseid kohti on päris palju ja kaika saavadki taolise bloki pärast kodarasse eelkõige suvalised eraisikud, kes mingit tekstilõiku kuskilt kopimas ei ole ärilise kasu saamise eesmärgil vaid lihtsalt tahavad jagada sõbra tuttavaga mingit infot

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”