Nipukate teema

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Nipukate teema

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

morse kirjutas: 06 Nov 2019, 16:49

Kaablisideme kvaliteedi üks olulisi parameetreid on nailoni sisaldus ja üldse selle nailonkraanuli kvaliteet, mida kaablisideme vormi sisse sulatatakse. Sellel kraanulil on turuhind, mis kõigub. Ja kehvemad tootjad manipuleerivad oma sisendhinda selle baasmaterjali kaudu.

Heade tootjate nipukad on poes JABURALT kallid. On olemas ka vähemtuntud tootjaid, kelle nipukad on sama kvaliteetsed, kuid seda saab sisuliselt katseeksitusel teada. Testimiseks on üks parimaid meetodeid see, et tõmbad nipuka kinni ja proovid lahti tirida. 3,2mm nipukas peaks katkema või vastikult välja venima mälu järgi umbes 20kg juures (võib ka lihtsalt käega testida). Nipukatootja, kelle kaabliside on rabe ja liiga kergelt puruneb, võib välja praakida.

Valged sidemed tõesti ei ole otseselt UV-kindlad, mis ei tähenda, et neid üldse kasutada ei saaks.

Olen seda masinat ise näinud, millega neid sidemeid vorbitakse :bsmile:

Ilmselt olengi neid korraliku nailoni sisaldusega sidemeid kasutanud.Tootjat ei mäleta,aga on sitked,nii et kehvade lõiketangidega ei naksa ühe korraga läbigi. See nn tööriistatoru on mul valgete mingi 10mm laiuste sidemetega kohe peale selle ühisostu kohvriraami alla kinnitatud ja püsib siiani väga hästi. kusjuures seal on asjad sees olnud kogu selle aja. Kinnitatud on poldiaukude kaudu.
Parimad sidemed on olen ostnud kas Hollandist või Prantsusmaalt ja olid mustad metall lukuga.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”