Andke nõu: akutööriistade valik
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2009 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Andke nõu: akutööriistade valik
Mul on kaks komplekti Makita 18V ja Metabo 18V trell ja löökruvikeeraja. Kui enne oli nö Makita austaja,siis ostes uue Metabo trelli,ostsin kohe ka lisaks löökkruvika ning ei kasuta Makitat enam peaaegu üldse. Metabo on lihtsalt nii palju mugavam,kergem ja akud kestavad kauem ning laevad kiiremini. Metabol 2ah ja Makital vist 2,.. Suuremaid akusid ei meeldi kasutada,sest on suured-raskemad ja segavad rohkem,kui neist abi on. Akut vahetada ei kesta just kaua.
Kontrollisin just eelneva jutu peale ka trelli padrunit ja üllatuseks on ka peene puuriga silma järgi väga täpne. Milwaukeed on sõbral mitu tööriista,aga mulle ei meeldi ükski,sest on rasked jurakad ja ei sisalda midagi enamat kui minu Metabod. Ma pole muidugi ehitaja ega igapäevaselt nende kasutaja,aga kodus on ikka päevi,kus paar päeva järjest teen löökkruvikaga tööd. Makitaga terve päeva tööd tehes on ranne õhtuks valus,aga Metaboga mitte.Kaalusin köögikaaluga ja Metabo trell on 1357g 13mm padruniga ning kruvikas 1408g ,mõlemad on harjavaba mootoriga.Makitade kaalu ei tea,on tööjuures.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.