Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?


joel
Postitusi: 1798
Liitunud: 06 Apr 2005, 18:52
Asukoht: Tartu
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 109 korda

Re: Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Lugemata postitus Postitas joel »

Ma arvan, et küsimus on lihtsalt põhimõttes. Kui täpselt sama asja eest on võimalik maksta vähem, siis miks peaks kallimalt ostma? Kütuse hind on posti otsas kogu aeg näha ja see hakkab lihtsalt silma, et esmaspäeva hommikul tööle sõites on 1.29 ja õhtul koju sõites on 1.39. Selveris ei ole mõõdulindi hind parklas väljas ja mõõdulint on lihtsalt üks väga paljudest toodetest. Tõenäoliselt on seal ka kaupa, mida saab 3.90 eest ja mujal maksab 9.90.

Inimesi on erinevaid, mõni tahab justnimelt kallimalt osta (tõsi, enamasti andmata endale aru, et kallim ei tähenda paremat, vaid kaup on ikka sama). Kolmandaid ei huvita hind üldse. Kes suudab natuke oma elu ja ostusid planeerida, saab soodsamalt läbi ajada. Keda ei huvita, elab palgapäevast palgapäevani või kui piltlikult öeldes esmaspäeva õhtul tanklasse jõuab, siis peab enne palgapäeva naabrilt viieka laenama.

Huvitaval kombel on viimasel ajal moodi läinud see hindadega mängimine ja mitte ainult tanklas. Kas on veel mõni suurem ehituskaupluste kett jäänud, mis nädala sees kolmandiku võrra kallimalt ei müü kui nädalavahetusel?



Joel

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”