Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Lõin suures piirdes kokku,et kui ma iga kord tankides nö säästan selle hinna kõikumisest saadava 10senti,siis saan umbes 90-100l kütust aastas nö tasuta pere kahe auto kohta. Kuna minu auto on ettevõtte nimel,siis sellel soodustus on palju suurem ehk kogu pere sääst, soodusega ostes versus suvalise hetke letihind, oleks ilmselt ligi 200l kütet.Kui see on kellegi jaoks suvaline number,siis on tegemist väga jõuka inimesega. Käin ka näiteks koerasööki ja kuivataud koeramaiusi ostmas K-Rautas,kus müüakse sama toitu,mida ma enne kenneli kaudu ostsin. Kott sööki 15kg on seal nädalavahetusel üle 20€ odavam kui kennelist ostes ja maiuse pakk mida ostan tavaliselt 4-5 on 5-7€ soodsam kui kenneli poes,mis on lisaks ka nädalvahetusel kinni ning peale tööd läbi linna sinna on ka paras peavalu. Kulub seda toitu natuke rohkem kui kott kuus. Ehk üks käik nädalavahetusel tanklasse ja ehituspoodi võib tuua märkimisväärse ühekordse rahalise võidu. Peaks ju puha rumal olema,et seda võimalust mitte kasutada,samas mitte midagi erilist selleks tehes ehk poodi minna on vaja ja tankida samuti.Toidupoes käin ka selles ketis,kus abikaasa töötab,sest omatöötaja soodus on ka märkimisväärne. Kas sellest kõigest peaks kuidagi loobuma,et olla nö normaalne või ongi normaalne olla mõistlikult ostes?

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”