Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Õnneks minu ajumaht on piisavalt suur, et ma ei pea sellise lihtsa asja juures mitte midagi erilist kalkuleerima :D sõidad tanklast mööda ja vaatad ahah, täna on 1.399 ja sõidad järgmine nädal samast tanklast mööda, vaatad on 1.299. Vot ei tõmba nüüd silma punni, et huvitav millal see õige moment tankida võiks olla...aga anyway, õlut ma väga ei joo ka. Suht mõttetu lurr. Tanklast kalleid sööke samuti ei tarbi, ja võileibu pole vaja ka kuskile kaasa võtta. Olen selline "eriline inimene" kes saab ka vabalt näiteks 8h täiesti söömata hakkama ilma, et see minu hinge hullult piinaks. Nii et ma võin oma võileibu või misiganes muud toitu vabalt ka kodus süüa, vahepeal näiteks tallinn-tartu-tallinn sõita ja õhtul uuesti kodus süüa.

Aga huvitaval kombel pole ma ka mitte kunagi oma elu jooksul pidanud mõtlema sellele kui palju mul pangakontol raha on. Ükskõik kui kallist või odavat asja ma parasjagu ostmas olen või ei ole. Miskipärast aga kuulen paljude eestlaste käest ikka ja jälle, kuidas "kuu lõpp on käes". Huvitav, millest see tuleb, et kõik need stax jõukad mitte sendi lugejad ja mittesäästjad muudkui kuu lõpust räägivad :D Äkki oskad vastata?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”