Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 19 Nov 2019, 21:50

Aga huvitaval kombel pole ma ka mitte kunagi oma elu jooksul pidanud mõtlema sellele kui palju mul pangakontol raha on. Ükskõik kui kallist või odavat asja ma parasjagu ostmas olen või ei ole......

Ära praali,see juhtub üldjuhul siis kui seal kontol pole midagi,aga mõistlik inimene peab seda tegema. Ma siin ka pole just tihe jälgija ja mul oli 3 korda krediitkaardi arvelt maha läinud 40+ euri. No pole ja just see summa mida tähele paned,aga niisama seda kinkida ei olnud plaanis. Avastasin ise kaks tehingut ja siis pangahaldur ühe veel ,üle kuu vanuse. Õnneks sain vaidlustatud ja ka raha tagasi. Kui ,aga üldse ei jälgi siis polegi ühel heal päeval seal äkki midagi. Mingi e-pood ilmselt lekib ja vahetasin kaardi ning paar nädalat ja võeti 6,90 maha. Jälle vaidlustus ja uus kaart. Nüüd on paar kuud kõik korras. Swedi äpp aitab ka jälgida.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”