Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Re: Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Mul nende K-Rauta allahindlustega läheb enamasti nii, et kui näiteks neljapäeval lööb pähe, et mingit jubinat sealt vaja, siis hakkan juba mütsi pähe panema, kui tuleb meelde et õigus jah, enne laupäeva ma seda ju nagunii seda tööd ette võtta ei viitsi, läheks hoopis hommikul läbi, -30%. Siis laupäeval sõidan garaaži minnes mööda ja vaatan et omg, parkla kurguni täis, ei viitsi seal sabatada, tegelen hoopis mingi muu asjaga, ehk õhtupoole möll vaibub. Õhtul tagasi sõites läheb muidugi üldse meelest ära ja siis järgmine päev on juba laiskus peal jne, rinse, repeat. Lõpuks, kui selg täiesti vastu seina on, siis raudselt on juba asjaga hästi kiire ja ainus tee peale jääv pood on Stokker vms - poleks allahindlust olnud, oleks kõvasti säästnud! (lol)

Õnneks bensujaamades ei reklaamita hinnaalandusi, muidu ma sitsiks iga teine nädal tühja paagiga kuskil tee ääres.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”