Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Kas kütusemüüjad lihtsalt huijavad, või milleks seda kütuse hinda päevas mitu korda muuta?
Taitsa offtopicusse kisub aga lemmikloomatoitu ja -tarbeid ostan ma juba aastaid https://www.zooplus.de/ lehelt, toovad kulleriga ukse taha isegi saartele. Hinnavahe on ikka oluline isegi minu kahe kassi puhul... Saksa leht on millegiparast ka soodsam kui sama lehekylg inglisekeelsena ja .com aadressina kuigi kaup tuleb samast Poola laost.
urmas66 kirjutas: ↑19 Nov 2019, 20:01Käin ka näiteks koerasööki ja kuivataud koeramaiusi ostmas K-Rautas,kus müüakse sama toitu,mida ma enne kenneli kaudu ostsin. Kott sööki 15kg on seal nädalavahetusel üle 20€ odavam kui kennelist ostes ja maiuse pakk mida ostan tavaliselt 4-5 on 5-7€ soodsam kui kenneli poes,mis on lisaks ka nädalvahetusel kinni ning peale tööd läbi linna sinna on ka paras peavalu. Kulub seda toitu natuke rohkem kui kott kuus.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.