Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7336
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1074 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

[mention]GinzaSan[/mention], räägi palun, mis valesti on? Kas mingi osa siin esitatust ei vasta tõele? Kui ei vasta siis anna meile korrektne info ja me korrigeerime selle kohe ära. Ükski osa siin esitatud infost ei ole meie teada vale ning tekstil puudub ka igasugune mitmeti tõlgendamise võimalus. Milles võiks seisneda "tüli norimine"? Kui sa tead midagi, mis meie jaoks on teadmata siis palun jaga. Kas tõese info jagamine on tänaseks keelatud? Jah, tekstis on irooniat, see on lubatud. Kui sa tead, et mingit osa siinsest infost on õigusaktidest tulenevalt keelatud levitada või see on oma olemuselt solvava iseloomuga siis palun informeerida meid sellest.

See, et Ferdy ära bänniti on ainult paratamatu, me ei pea teda armastama. (Fredy bänn on tühistatud seisuga 07.12.2019) Meil pole tema isiku vastu midagi aga me ei usu, et meie ridadesse peaks kuuluma keegi, kes lepib midagi kokku ja seejärel käitub hoopis teistmoodi ning leiab, et parim viis suhtluseks on advokaadid. Fredy saab iga kell saata meile maili või siis helistada. Kui tal peaks see soov tekkima. Ma ütlesin Fredyle näost näkku kohtumisel, et kui on probleem, tõsta toru, helista ja räägi mis ja miks valesti on ning me korrigeerime selle ära.

Täna on meil kästud ilma erandita eemaldada kõik, väites, et see mis üleval oli on vale. Ähvardades avokaatide vahendusel kohtuga. Arusaadav, meil pole siin jaksu oma õiguste eest seista. Me eemaldasime selle, mida nimetati valeks ja postitasime tõese informatsiooni. See pole keelatud. Me oleks suurima heameelega asendanud mahavõetu Fredy seletusega selle kohta, kuidas Kristjan (ja teised kliendid) teda "pügasid", nagu sa ütlesid aga mida pole seda pole. Me muide me ei arva, et kõik asjaosalisedd sündisid "inglitiivad seljas" aga me opereerime selle infoga, mis meie jaoks on avalikult saadaval või millest on meile teatanud usaldusväärsed allikad. Hetkel on selleks vaid kohtulahendid ja/või kuivad dokumendid ning üksikud käitumisnäited, mida iga huviline võib netist möödaminnes uurida. Meie hinnaguid ei anna, igaüks loeb ja otsustab ise. Mootoratturitel on olemas õigusatud huvi selle vastu, mida teeb tuntud Eesti motoettevõtja, õnne ametlik maaletooja ametitegevuse raames, kelle juurest meist igaüks võib midagi tellida ning kuidas nimetatud ettevõtja oma klientidega ümber käib ning kui usaldusväärselt ning lugpidavalt ta käitub. Ja siis inimesed saavad vastu võtta igakülgselt kaalutletud otsuseid.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”