Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas Bandit »

hollow kirjutas: 06 Dets 2019, 16:10
Spoiler

Ei õhuta kõiki vaenule. Lihtsalt nii nagu alguses püüab kristjan siiani jätta muljet, et tema on õige ja fredy on m**n*, tegelikuses on samasugused, lihtsalt fredy on vait ja ei kelgi siin kuidas ta kistjanile ära pani samas kristjan jätab igakord rääkimata selle osa kuidas ta rehaotsa astus ja siis varrega vastu vahtimist sai.

Tõsi, ma tean siinsetest inimestest mõnevõrra rohkem (küll mitte rohkem kui kristjan aga rohkem kui teised mitte teemasse puutuvad) sest ma tundsin huvi ja sain niimõndagi dokumenti lugeda. Jah, ma ei saa kuidagi seda siia postitada sest mul neid ei ole aga ma tean mis ma sealt lugenud olen. Sellepärast ongi mul kõrvalt naljakas vaadata kuidas kristjan lollitab siinseid inimesi sest räägib täpselt niipalju kui talle on kasulik et ennast heastküljest paista lasta. All show no go. Aga siinsed on võtnud kristjanit kaitsva ja fredy vastase positsiooni ja sellepärast on neil ka info ainult ühelt osapoolelt.

Seda praegust teemat ma ei tea mis seal taga on (veel) aga ma olen aru saanud, et asjad enamasti ei ole sedasi nagu üks osapool seda paista laseb. Enamasti on tõde umbes ühe ja teise osapoole juttude vahel, veidi siia-sinna.

Püüame edaspidi lähtuda faktidest mitte oletada ja sa oled näinud. Mina olen välja lugenud, et sa oled Fredyt paar korda ainult näinud, aga tead kõike. Siit tekib küsimus, et ega sa ise ei ahista Fredyt?

EDIT: ma kaldun arvama, et Sina ka lollitad meid veidikene? :D

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”