Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas Bandit »

hollow kirjutas: 06 Dets 2019, 17:01
Spoiler
Bandit kirjutas: 06 Dets 2019, 16:56
hollow kirjutas: 06 Dets 2019, 16:51

Ma olen see aasta fredyt näinud korra, eelmine aasta ka vist korra või kaks. Kuna eelmine aasta oli minu otsene ülemus fredy sõber, siis puutusin ma temaga rohkem kokku. Nüüd on üsna vähetõenäoline, et ma temaga kuidagi kokku puutun. Olenemata sellest, kui nägin, siis küsisin otse. Näitas mõningaid dokumente, sain kinnitust, et ei ole see kristjan ka mitte prillikivi.

Seda kas (kui üldse) biker.ee midagi mätsib või vassib ma veel ei tea. Aga ma olengi eos äraootaval seisukohal, et küllap asjad ei ole päris nii üheselt sedasi nagu hetkel kirjeldatakse

Jah mul on ka peas mõtteid, et siin on kaks paha poissi kokku sattunud, aga siiski püüa ise jääda fakti piiridesse!
Neid oletusi ei soovi ei sinu ega teiste poolt.

Hetkel tõsisõnu ootaks positiivset nooti, kus reaalselt on kliendi suhe toiminud ja KLIENT on õnnelik..

Mina olen püsinud fakti piires. Ma tean mis dokumente ma lugenud olen ja kelle alkirjastatud need on olnud.

Mul on fredyga positiivne kliendikogemus... ta on olnud klient, ja ei ole ykski arve maksmata jäänud.

No ei teagi kuidas seletada, see pole meie jaoks Fakt, et sina oled lugenud. Sa pole minu sõber, et ma sind usaldaks.
Faktid võiksid olla dokumenteeritud, pildistatud, tõendatavad viited- mis iganes asjad. Puhtalt ütluse peale ei saaks öelda ju, et see on FAKT.
"Ma nägin, et kütus oli 1.8€/L" ja ma valetaks.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”