Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Kui mina oleks mode siis paneks ma selle teema kinni
See on ülimalt totter ümin siin. (jaaa pool on minu tehtud :oops: ) :mrgreen:
See teema on läbi nämmutatud otsast lõpuni ja lõpust alguseni kolm korda, kõik on saanud öelda, mis nad arvavad ja kõik on saanud lugeda, mis teised arvavad.

See joorup peaks päevavalgust (esilehte) nägema ainult juhul kui asjaomastel endal on midagi lisada. Tühide ja krabide ja kõigi teiste lõputud tiraadid muud moodi ei lõpe aga peaksid juba ammu lõppenud olema.

See ma tean midagi mida teie ei tea jutt koos ähvarduste solvangute jne no kaua?
Asjaomastel ja asjaomaste suuvoodritel on suud peas käed küljes. Samuti on nad teo võimelised nint suudavad enda eest ise seista ja omi mõtteid väljendada.
Mitte asjasse puutuvate isikute üminaid ja ähvardusi jms siia kogumine on täiesti ebavajalik

Kui biker muutub mingil põhjusel asjasse puutuvaks, avab ta teema räägib, mis on juhtund ning kuidas ja millega me aidate saame ning uuesti taba ette

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”