Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
hollow kirjutas: 05 Dets 2019, 21:55

Vaatasin teema üle, tegin oma kommentaaridest kokkuvõtte, üleliigse
eemaldasin.

Lihtsalt mõtlen tagasi Kristjan-Jaak Reigo (KRR) kohtusseminemisele ja siia teema algatamisele...arvasin siis, et see asi ei saa talle meelepäraselt lõppeda, aga nüüd tekib küsimus, et kas biker.ee omanikud/haldajad arvavad, et nad on suuremate taskutega kui KRR? Mis te arvate kuidas see asi saab teie jaoks hästi lõppeda? Et mida te lõpuks saate? Ükskõik siis kas asi läheb kohtusse või
mitte, kas fredy võidab või mitte. Mida saab biker.ee foorum sellest peale advokaatidele raha maksmise mida neil pole? Fredyl on arvatavasti see raha olemas, et kohtusse minna, kas on vajalik see vägikaika vedu, et kellel suurem on?

Las see mõte jääb siia, et saaks kunagi tulevikus tagasi vaadata ja öelda “told you”.

Enda mõte: Fredy sellekohast teemat siia ei teinud, kristjan tegi. Kristjan läks kokkuleppele kus nõustus, et tal fredy vastu midagi ei ole enam. Unustas ehk teema kustutada, või tehniliselt ei saanud. Miks arvab biker.ee et fredy on kohustatud tooma omapoolse nägemuse siia rahva ette?

GDPR kehtib vist igalpool maailmas. See foorum on suurusjärgus sama anonyymne kui postimehe või delfi kommentaarium.

Hetkel on trumbid fredy käes, seda toetab nii gdpr kui mõned kohtulahendid. Sitemal juhul peavad hakkama bikeri omanikud sellele foorumile id kaardiga autentimist külge pookima tulevikus

Sellessuhtes myts maha tikutaku foorumi ees... nad ei viitsi ennast võõrastesse asjadesse segada. Teemad kinni ja asjaosalised nahui. Probleem lahendatud

Teema tõstsid unustusest arutlemiseks siia ju erapooletu biker.ee

Lihtsalt nii nagu alguses püüab kristjan siiani jätta muljet, et tema on õige ja fredy on m**n*, tegelikkuses fredy on vait ja ei kelgi siin kuidas ta kistjanile ära pani samas kristjan jätab igakord rääkimata selle osa kuidas ta kohtus omaenda rehaotsa astus ja siis varrega vastu vahtimist sai.

Tõsi, ma tean siinsetest inimestest mõnevõrra rohkem (küll mitte rohkem kui kristjan aga rohkem kui teised mitte teemasse puutuvad) sest ma tundsin huvi ja sain niimõndagi dokumenti lugeda. Jah, ma ei saa kuidagi seda siia postitada sest mul neid ei ole aga ma tean mis ma sealt lugenud olen. Sellepärast ongi mul kõrvalt naljakas vaadata kuidas kristjan lollitab siinseid inimesi sest räägib täpselt niipalju kui talle on kasulik et ennast heastküljest paista lasta. All show no go. Aga siinsed on võtnud kristjanit kaitsva ja fredy vastase positsiooni just sellepärast, et neil on info ainult ühelt osapoolelt.

Kristjanit võin vabalt valetajaks tembeldada, sest suudan vajadusel seda tõestada. Teile tõestama ei pea vajalikuks.

Pärast seda kui kristjani turuhinna manipuleerimine kohtus välja tuli, ta selle eest krim asja kaela sai ja ta kohtus valeütluseid andis oli targem juba kokkuleppele minna. Viimaseljuhul polnud turuhinna, eksperthinnangu ja kohtule valetamise fakt enam kohtuasja raames oluline.

Fakt on see, et Fredy ja Kristjan-Jaak Reigo vaheline (KRR) vaidlus on lõppenud ja pooled on kinnitanud vastastikuselt pretensioonide puudumist.

Modedel palun tühjad postid kustutada.

[mention]hollow[/mention] Sa oled ikka täitsa eksiteele juhatatud, ma ei tea, kes sulle sellist rumalat juttu rääkis aga ta on sulle ilmselgelt kärbseid pähe ajanud ja püüab sind kõikide teiste ees lolliks teha (senimaani tuleb see tal päris hästi välja).

Meil on siin hoopis teised mõtted ja eesmärgid. Meie ei püüa kuskilt otsast muljet jätta nagu oleks Fredy on m--n-. Kui sulle selline mulje jääb siis see on ekslik ja kallutatud. Ettevõtte esindaja, kellel on taskus dokument, mis annab talle täiesti ametlikult litsentsi avalikult õnne maaletoojana esineda ei saa kuidagi m--n- või valelik olla. Pole lihtsalt võimalik.

Me võtsime faktilise info kokku, et oleks selge: siin ei levi laim (advokaatide sõnul) Fredy OÜ ja tema juhi ning ainsa juhatuse liikme, omal alal absoluutselt maailma parima, Fredy Jäätese kohta. Ja muidugi oli soov ka, et motokommuuni liikmed saaksid lihtsalt ja kiirelt ülevaate selle kohta, millist mootorattaehitamise äri Fredy Jäätes ikkagi ringi ajab ja miks talle on ebõiglaselt liiga tehtud ning lõpuks, miks foorumi haldajad ikkagi ebaseaduslikult teemasid maha võtavad.

Ähvardavas noodis ja ilma õigualike põhjendusteta esitatud nõuetes anti teada, et kõik teemad tuleb eemaldada, sest muidu ootab kohus ja ainult tõene info tohib motokommuni veergudelt süütute silmadega Fredy äride kohta vastu vaadata. Ma saan aru, et see ülesanne on igati korrektselt täidetud. Kas sulle tundub, et midagi on valesti, et se polegi nii? Kas sulle jääb mulje, et ma valetan?

Ääremärkusena küsin, et sa siin suur Fredy fanboy, äkki oled iidoli suust kuulnud, kuskohalt või kuidas ta selle õnne maaletoomise litsentsi hankis, no, et ametlik olla? Asi selles, et me siin Biker.ee MTÜ raames mõtlesime, et kommun võiks tõe osas täpselt sama asja ette võtta. Vaata kui ägedalt kõlaks: "Biker.ee - tõe ametlik maaletooja ja ainuesindaja Eestis". Oled sa äkki kuulnud? Jaga näpunäiteid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”