Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mina sain oma juhtmega laadimise Broditi dokis ilmselt(esimene katsetus oli veekindel) 100% veekindlaks, Hydroskandist ostetud O-rõnga abil. Võtsin mitu erinevat,mis ümber USB-C otsa läksid.Peamine point oli asja juures see,et kui USB C ots telefoni sisse piisavalt ei lähe(rõngas on liiga jäme),hakkab laadimine kehva kontakti tõttu katkema. Kõige peenem rõngas sobis hästi ja pihustades pihustiga pudelist tugeva survega sinna vahele vett,laadimine ei katkenud ja kõik toimis. Minu Brodit hoidja surub telefoni natuke ka ülevalt alla ning aitab sellega veekindlusele kaasa. Panin rõnga prooviks ka ühele magnetiga otsale,mida kasutan autos ja ka seal see toimib.
Kaalusin vahepeal samuti Kyocera telefoni ostmist(tuttav oleks venest soodsalt saanud ja Brodit pakub sellele ka korralikku dokki),aga tema oma näppides see mulle üldse ei meeldinud. Jään esialgu(kuni mingi uue ostan) veel oma Samsung A8 juurde,millele ostsin mati kaitseklaasi(mitte kile) ja tagumisele kaanele süsinikkiu mustriga kaitsekile,et poleks libe käes hoida(jube mugav asi).
Kasutan sõidu kindaid puutetundliku näpuotsaga ja sellega toimib iga telefon.
Mõni pilt O-rõngast ka.

20200101_150520.jpg
20200101_150541.jpg
20200101_150556.jpg
20200101_150651.jpg
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”