Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7204
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1863 korda
Tänatud: 518 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Black kirjutas: 05 Jaan 2020, 13:35

Tean-tean ja eks leiab veel poole odavamalt, aga ideaalses maailmas ei oleks meil seda foorumit ka, kuna kellelgi poleks mingeid muresid, mida kurta. Reaalses maailmas saad oma laksu ikka ühel või teisel viisil kätte.

Tean ka seda, et kõlbab ka suvaline paberitükk ja pastakaga sellele kirjutatud kellaaeg (olen tihti kasutanud), aga alati pole autos ka pastakat või on see pardakas seismisega ära kuivanud või külmunud. Teinekord on ainsaks paberitükiks salfa, millest see kuivanud pastakas suudab vaid augu läbi kraapida. :)

See odavam asi vajab ühendamist auto elektrisüsteemi,aga need Motonetis(mujal ka muidugi) müüdavad kasutavad G-sensorit ehk ostad ja asetad aknale ning kui auto peatub,siis mingi 30sek pärast hakkab aeg jooksma.Ehk nagu paned korra parkimis kella aknale ja ongi kõik.

Mina vaidlustasin ka 40€(aga ka 12 oleks vaidlustanud antud olukorras) ,sest olin kindel,et mind on alusetult trahvitud. Juhtum leidis aset Tartus,kus oli L-P tasuta parkimine selles parklas ja ma parkisin kohale,kus tahvel 60min. Kontrölori käest veel küsisin,kus-kuidas maksta saab ja ta ütles,et täna on tasuta ja ma parkisin tema juhendamisel selle koha peale. Siis oli mingi 15min pärast tulnud teine kontroll,kes tegi otsuse(polnud P-kella aknal),et rikun. Saatsin pardakaamera väljavõtte ja oma seletuse e-mailiga Ühisteenustesse ja pulli pärast CC ka "HEADE MÕTETE" eest Tartu linnapeale,kes vastas esimesena,et pole tema asi sellega tegeleda ja ostsi parkla omanik(Eesti Maaülikool oli see nn omanik) parem üles. Juhtus see Maamessi ajal. Maksin selle 40€ ka kohe ära ja miski nädala pärast tuli e-mail,et otsus tühistatud ja kanname raha tagasi.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”