Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

sai käidud siin tormise ilmaga mustamäel keeglit veeretamas. nurgatagune parkla laki tn euroniksi ees, mitte ühtegi autot parklas polnud. Vihma sadas, ja jube ilm. Sai ruttu tuppa joostud. Tagasi tulles lipik aknal (10 min peale parkimist tehtud). Mingile seniilile on iga lipiku eest paar € lubatud, et see 24/7 aknast välja vahiks? No nii ebaloogiline koht, kus õhtul hilja trahvi saada ja keegi üldse sellise ilmaga jalutaks mööda nurgataguseid mustamäe parklaid. Ja selline koht üldse võiks öösel tasuline olla.

Linnamees, kellel kõik parklad ja kohad teada pole probleemi. See, kes igapäevaselt oma asju mööda linnaprklaid aeledes ei aja on trahvi saamine suht lihtne. Kesklinnas juba arvestad, et igal ribal on kuningas ja tema kümnise kauss. Aga mustakal ei osanud seal nurga taga küll sellist asja oodata. (Üks auto pikkus maja poole teisel pool torupiiret oli tasuta :) ) (Mina ei saanud aga olin seltskonnas)

Ise olen trahvi saanud, et olen parkimisäpis kogemata vale auto valinud (mul seal neid üsna mitu)
Kui vaie teha siis tühistavad ainult pool trahvist. Järgi jääb selline summa, mille eest viitsiks ainult ühe paugu keset kaussi sõita, mitte pikemat kohtuvaidlust algatada. Kuna esimene versioon enam mõnda aega tolereeritavate asjaamis meetodite hulka ei kuulu olen lisaks parkimisele maksnud ka selle pool trahvi. Seega jah maksmata jätmiseks, numbrite eemaldamiseks jms totrusteks on inimestel erinevad põhjused. Kuigi esmapilgul võib jääda mulje, et tegemsit on paadunud kriminaalidega, kes tahaksid petta oma sugulast, linna või kogu riiki siiski paljudel juhtudel ei ole asi ei varga kombel mõtlemises või ihnuses.

Viimati muutis Madlobster, 05 Jaan 2020, 14:59, muudetud 2 korda kokku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”