Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Madlobster kirjutas: ↑05 Jaan 2020, 14:46Ise olen trahvi saanud, et olen parkimisäpis kogemata vale auto valinud (mul seal neid üsna mitu)
Kui vaie teha siis tühistavad ainult pool trahvist. Järgi jääb selline summa, mille eest viitsiks ainult ühe paugu keset kaussi sõita, mitte pikemat kohtuvaidlust algatada. Kuna esimene versioon enam mõnda aega tolereeritavate asjaamis meetodite hulka ei kuulu olen lisaks parkimisele maksnud ka selle pool trahvi. Seega jah maksmata jätmiseks, numbrite eemaldamiseks jms totrusteks on inimestel erinevad põhjused. Kuigi esmapilgul võib jääda mulje, et tegemsit on paadunud kriminaalidega, kes tahaksid petta oma sugulast, linna või kogu riiki siiski paljudel juhtudel ei ole asi ei varga kombel mõtlemises või ihnuses.
Mul vähendati nõue 30€ pealt viieka peale, kui kogemata oli äpis autod sassi aetud (sõitsime sõbrantsiga kordamööda, kahepeale neli erinevat autot, milledest kahel sama tähekombinatsioon ja sõbranna valis kogemata vale numbrikombinatsiooni kiiruga).
Ehk et nad ka seal siiski inimesed.
RRRC - Raibe, Rakverest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.