Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Seaduse mitte tundmine ei vabasta sind karistusest.

Küll aga võib seda teha seaduse tundmine ;)

Kuna enamikel juhtudel on tegemist mõnekümne €urikuga siis mõistlik on see ära anda ja unustada, selmet mingit joorupit heietada ja loota, et äkki läheb õnneks. Seda teavad ka need operaatorid ja seetõttu see ka toimida saab.

Valesti sisestatud auto nr korral mingit kahju keegi ei kannata, siiski leppetrahvi täismahus ei tühistata ja maksad lisaks parkimisele veel selle ka.

Lisaks on see parkimise äpp meelega tehtud ikaldus. GPSiga tuvastab asukoha ja siis alati pakub sulle kahte parklat, mille vahel pead valima. Mitte linnamehel vale parkla valimine on väga lihtne. Jällegi saadakse parkimistasu pluss leppetrahv (vaidega enamasti tühistatakse vaid 50%)
Mis takistab äpil ühe ja õige asukoha määramise? EP-bla-bla-bla koodi asemel kaardipilt sinu täpsest asukohast hinnaga ja vajadusel lisainfoga (N: kellaga 30 min tasuta vms) kinnitamiseks on liiga keeruline teha? Nagu kristjan juba korduvalt öelnud on, ei ole süsteem tehtud selleks, et ausat ja läbipaistvat bisnist teha. Vaid võimalikult suure mammona kokku kraapimine iga ruutsntimeetri pealt, mille õnnelikuks omanikuks sa kuidagi saanud oled.

Aga noh vahet pole valdav osa inimesi ei unusta parkimist alustada, sisestab õige parkla, õige auto ja ei unusta pärast parkimist lõpetada ning maksab vaid kehtestatud hinna.
See ei ole väga keeruline aga va inimeseloom ei ole täiuslik ja ma arvan, et vähemalt ühe ülal loetud apsakatest on meist pea kõik teinud ja sellega teenuse eest maksnud rohkem kui see väärt on. Huiamiseks seda nimetada ei saa, aga hapu mekk on siiski manu.
Noh eks juba vanad eestlased teadsid, et loll pea on ihule nuhtluseks ning ei ole see ainus bisnisplan, mis aitab lollil "raskest koormast" (loe: rahast) vabaneda

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”