Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler

[quote=morse post_id=842067 time=1577920141 user_id=42310
Kui keegi viitsib kaasa aidata, siis võta ühendust - ma avaldan hiljem oma komplekti kohta tagasisidet ja kui Taskeri asi on Androidi kasutamisel edukas ja abiks, siis laadin ka selle kohta infot üles.
[/quote]

Üks asi, millelel mõelda, et kui telefonil on NFC siis saad paigaldada hoidajassse NFC kleepsu ja sellega teha täiendavaid automatiseerimisi selle baasil, kas telefon on hoidjas või mitte. Vähem skriptimist.

Ma ekraani ei kustutaks kohe ära, kui vool tagant ära võetakse. See on Zumol vajalik sest aku on väike ja muid triggereid õieti pole. Mulle isiklikult käib see 15 sek countdown närvidele.
https://www.shopnfc.com/en/nfc-tags-in- ... t-adhesive

Ilma NFC võimalusi arvestamata teeks ma nii, et toide on kogu aja olemas (eraldi saaks kuskilt lülitiga soovi korra sisse-välja lülitada):

  1. juhtmevaba laadimise tekkimisle lülita sisse ekraan, GPS, BT, WiFi/mobiilne Internet
  2. käivita mingi kindel programm X (või saad teha nii, et võtab viimati käivitatu või siis ka dialoogidega nii, et saad valida, mis see programm X on)
    mina omal ajal käivitasin alati siinkohal ka träkkeri programmi, mis foonil minu teekonna maha märkis ja võimalusel internetti laadis
  3. kontrollin iga 3 min tagant kas programm X käib ja on esiplaanil ning ega ekraani pole viimase 1 min sees puudutatud.
    tagab selle, et sul on alati õige programm ees, samas ei hakkka ta sind segama, kui sa mingit muud äppi kasutad
  4. kontrollin iga 10 min tagant, kas sõiduk liigub kiiremini, kui 5kmh. Kordan seda 2x ühe minutise intervalliga. Kontrollin, ega ekraani pole viimase minuti jooksul puudutatud. Kui eelnevad tingimused on täidetud ei siis lülitan välja kõik tarbijad (BT, GPS, WiFi jne) ning lülitan välja träkkeri. Seejärel lülitan ekraani välja.
    siia juurde saad panna tingimuse, et kui laadimine toimub läbi USB juhtme siis reeglit ei rakendata, kasulik juhul, kui tahad telefoniga midagi teha samala ajal saba taga hoides. Ühtlasi soovid, et tsikli peatudes lõpeks navigeerimine ja träkkimine
  5. juhtmevaba laadimise kadumisel lõpeta träkkimine, lülita välja ekraan, 20 min hiljem lülita välja GPS, BT, WiFi/mobiilne Internet
  6. Lülita telefon täiesti välja kui aku tase on madalam, kui 55% ja telefoni pole 6h kasutatud ning ta pole ühendatud USB juhtmest laadimiseks.
    tasker võimaldab aru saada, kas ühendatav seade oli laadija või mõni teine seade, ntx arvuti

Kindlasti aktiveeri androidis arendaja sätted ja lülita sisse tingimus, et niikua, kui telefon on laadija küljes on telefoni ekraan alati sisse lülitatud.

BT haldamiseks kasuta Bluetooth Auto Connecti, mida saad vajadusel veel lisaks taskeriga skriptida.
Lock screeni saad alles jätta, kui paned haldusesse sisse arvestuse, et sul on lukust avamiseks mõni trusted device. Midagi mis on sul alati kaasas, ntx BT headset või sinu enda teine telefon. Kui kasutad näiteks NFC-d siis saad lukust lahti teha siis, kui paned laadijasse ja lukustada siis, kui selat välja võtad.

https://play.google.com/store/apps/deta ... nect&hl=en

Mul oli ekraani lukustamsieks ja lukust vabastamieks selline äpp kasutusel
https://play.google.com/store/apps/deta ... ugin&hl=en
vajab ruutimist

NFC kasutamiseks vajad seda juurde
https://play.google.com/store/apps/deta ... rial&hl=en

Google teenuste kasutamiseks teed mootorrattale eraldi Google konto, siis pole riski, et sinu peakonto kuidagi jalutama läheb. Oma põhikontost jagad ostetud äpid välja "perekonnale" mille üheks liikmeks on "mootorratas". Failide jagamiseks teed oma põhikontole mõne kausta, kust jagad "tsiklile" välja kõik vajalikud õigused.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”