Õhuniiskus on võtmeküsimus
Re: Õhuniiskus on võtmeküsimus
Maciga absoluutselt nõus ja kui omal probleemi pole, siis ei maksa targutada.
Endal sundvent + põrandaküte ja talvisel perioodil näitab niiskusmõõdik 20% ja seda põhjusel, et väiksemat väärtust see lihtsalt ei kuvagi. Seega tulla jutustama, et 20-30 on ainult teatud perioodil või teema on üldse pseudoprobleem, on lihtsalt BS ja väärt endale hoidmist. Kes vanades puumajades või olematu ventilatsiooniga kortermajades elavad, lisaks botaanikaaeda peavad, pesu toas kuivatavad jne., siis neile on see arusaadavalt tundmatu probleem.
Stadler Oskar niisutajast kogemust jagades, siis mul magamistuba 21 m2 ja väiksem mudel suutis 30% lähedal hoida pidevalt töötades. Toa uks praktiliselt suletud, temp. keeratud 21 kraadi kanti ja sundvent. Sel hooajal viskasin suurema mudeli magamistuppa, see siis suudab pluss-miinus 40 kandis hoida, oleneb ka õues toimuvast. Mingil päeval vajub 33 kanti, teisel päeval 47. Ahjaa, sundvent soojustagastusega ehk niiskust langetavaid tegureid palju.
Filtrid, 2 kuud maks., siis on kasutegur juba suht väike. Ülemised osad kuivavad lihtsalt ära ja ei niisku enam.
Müra, nii ja naa. Mind ei häiri, naist pidavat häirima. Mul töötab 3-nda kiiruse peal. Väiksemal on 2 kiirust ja ausalt öeldes madalama kiirusega oli kasutegur suht olematu ning minu arvates müra isegi suurem. Mitte ventilaatori vuhin, vaid mootori pinin-kumin, krt teab kuidas kirjeldada, oli häiriv. A suuremal kiirusel äkki vendivuhina tõttu seda lihtsalt ei kuulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.