Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad
-
Teema algataja - Postitusi: 599
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:
Re: Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad
Esimesel päeval - 700+km. Ma olen kerge ja ilmselt mu tagument ka sobitub haruldaselt hästi selle (puu)pingiga.
Pärast nädalast sõitmist on kuskil 600 pealt kann kange, aga see tähendab lihtsalt seda, et peab tihedamini end sadulas liigutama.
Pärast nädalast sõitmist oli mul pigem käsi läbi ja sealt hakkas närvivalu selga lööma. Tal gaas väga tundlik ja isegi selle gaasiheebli keelega, millele kätt toetan, läheb käsi väga kähku krampi. Isegi kui teadlikult kätt üritan lõdvalt hoida. Ilmselt ei aita maanteel sõites ka tuuleklaasi puudumine, mis tähendab üle 100km/h liikudes, et peab reaalselt end lenksudest hoides sadulas hoidma.. 130km/h kiirusest ma ei hakka üldse rääkimagi.
Ma muidugi räägin ühekordsest ettevõtmisest, mida ma ilmselt kunagi korrata ei kavatse. Ma teadsin, et see saab olema väljakutse ja raske ning leppisin sellega. Edaspidi kas ehitan ratta sobivamaks või siis liigun teises tempos
https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.