Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2013 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Ulefon Armour X5 kinda tundlikus on suvise nahkkindaga hea,nutinäpuga kindaga perfektne, talve kindaga saab kuidagi hakkama. Kinnas peaks olema enamvähem ümber,sest kui näpp ikka ei tekita konkreetset vajutust ,siis rektsiooni ei ole. Talvise kindaga ekraani-kaarti kahe näpuga sisse välja zuumida mul ei õnnestunud(kindad on natuke lohvakad ja tuttuued ka). Suvise kindaga toimis igas poosis-kaarti lehitseda,mälust nime valida,äppe avada sulgeda jne.
Praegu laen kaarte sinna ja kui SD kaardi tel sisemälu laienduseks panin,siis Sygic ei hakanud tööle. Ütleb,et ühendage telefon arvutist lahti
Osmand+ ja Waze töötasid samas korralikult. Ega mul seda suuremat mälu polegi otseselt vaja,sest 32GB+SD kaart mäluseadmena peaks jaguma.
Mina kavatsen seda telefoni muidugi kasutada, ka SIM kaardiga(2 SIM kaarti saab siis kasutada,kui mälukaarti ei kasuta ehk tal on 2 pesa kaartide jaoks), sest mul on 2 numbrit nii kui nii ja nn eranumbri panen tsikliga sõiduks sinna sisse. Võiks olla mugav kui kiivriside on samasse lülitatud ja saab ka sellega vajadusel rääkida.
Kokkuvõttes teen mina sellise nö reisitelefon+moto-GPS lahenduse(peamine telefon on muidugi ka taskus). telefoni tulevad äpid hotellide broneerimiseks,gmail, messenger ja veel mõned omale olulised äpid ka.
Üks positiivne asi,mis kohe silma torkas on mobiililevi tugevus,mis on võrreldes nn peamise telefoniga super hea. Samsa A70 ja ka eelnevatega on mul kodus kogu aeg levi olnud selline 1-2 kriipsu ehk kehv, kuid sellega X5-ga on levi 4-5 ehk väga hea. Laadimine saab olema tal püsiv kui süüde sees,kuid siis pole enam veekindlust. Hetkel raske midagi veel lisada,sest muud asjad juba siis kui ilm soojem ja kahele rattale saab.
Mõni pilt ka
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.