Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

joha123
Tsikkel: Suzuki VZ 800, DL1000, DL650
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 16 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas joha123 »

Spoiler
urmas66 kirjutas: 29 Jaan 2020, 22:20

Olen paar päeva Ulefon Armour X5 telefoni nüüd sihipäraselt navigeerimiseks kasutanud.Seda küll autos ,aga mõned asjad on ikkagi selgeks loksunud.

Hea: Aku kestab päris hästi ilma laadimata. Täna lülitasin tel sisse 7.40 ja panin Sygicu sisse. Sõitsin sellega üsna palju linnas ringi ja kontori ees ka välja ei lülitanud. Vahepeal ekraan vist läks umbes 1,5-2 tunniks kinni,aga ülejäänud päeva oli sees. Peale lõunat kasutasin Waze. Sees oli ka sim ja kõik muud rakendused nagu FB,Gmail,Messenger olid ka nö töös. Ekraan on päris hea eredusega. Ekraani valgus oli pimedas ja hämaras suht maha tõmmatud(alla1/4) ja päeval umbes poole peal. No rohkem oli liiga hele ja häiriv. Koju jõudsin kella 18.30 paiku ja siis oli akut veel alles 15%. Tuli küll ette teade,et mine säästu režiimile ,aga ma ignoreerisin seda. Panin laadima ja umbes tunniga oli aku 68% ning kahe tunniga 100%. Ehk tsikli peal,kui vihma ei saja ja saab laadijas kasvõi mõned tunnid päevast olla,siis akuga saab päeva lõpuni hakkama. Ainult offline naviga ilmselt pole laadida vajagi.

Natuke häiriv: On see,et sellel telefonil on teksti suurendamine olematu. Ehk isegi näpuga autos on suht keeruline näiteks aadressi sisestada. Kindaga saab küll ekraanil navigeerida,kuid kindaga ei õnnestu peale äppide avamise ja zuumimise ilmselt muud midagi,sest kõik on liiga väike. Kas see on ka sama tootja teistel mudelitel nii,ei oska öelda, aga kui on, siis see poel just mugav. Teksti ja ka klahvide suurus suurimas versioonis on väiksem kui Samsungil üks kriips üle poole(keskmise) suuruse. Seal on vel vist 4 kriipsu suurima versioonini. Waze kasutades on tekstid kaardil kuidagi uduse võitu ehk kontrastsus on natuke kehv, tähed sulavad nagu üksteise sisse. Osmand+ ja Sygicu kaartidel on kõik ilus. Kõik teavitused ja muu on ilusti loetavad,selle puhul see suurus pole segav. Segav on see ainult sisestamisel.

Hetkel läheb see telo mul kevadet ootama, kuni saab ratta peal proovida.

loobusin Armorist kuna pidasin kaalu ja kogukust liigseks ja nüüd veel siis probleem tekstiga olnuks miinuseks. ja tundub, et aku poolest olen ka võidus- (hinnast rääkimata) ... aga omast siis: Qubot questi juures häirib mind ekraani ülitundlikus, ehk kui keegi helistab, võtad taskust aparaadi ja nagu muiste suvaliselt. siis selgub, et olen juba mingi korralduse ekraani kaudu andnud , vahel tükk nuputamist, kuidas see korraldus maha võtta... selliseid ootamatult väljakargavaid tööriistu jmuud ikka aega ajalt ilmub... ehk ekraan täis üllatusi... navigeerides ka pole pihta saanud selle tundlikkuse teemale, ehk nagu hiina keelega- iga nüanss oluline. näiteks võin sõrmega normaalse survega asju lohistada, suurendada jne ja siis mingi õhkõrna puudutusega ekraani närvipunkti käivitan uue protsessi ??? no kust ma teadma pidin, et see orgasmi esile kutsub :roll: aga vana asi oli olulisem ja mõtle siis kuda see tagasi saada. ... viitsiks rohkem uurida ,oleks targem.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”