Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2013 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
[mention]joha123[/mention] Qubot questi aku peaks olema 4000mAh ja Armour X5 aku 5000mAh. 4RAM ja 64GB Qubotil on parem telefonina ja juhul kui selleks on vajadus. Moto navina ilmselt pole vahet. Ekraani omadused on spec järgi täpselt samad. Qubot on õhem,mis pole paha,aga pigem on paksem korpus mu meelest jälle löögi kindlam.
Eile avastasin,et seal on klviatuuri valikuid rohkem ehk kui võtad eesti klaveri siis on nupud väiksemad,sest tähti on rohkem,aga võimalik ka natuke suuremate nuppudega majandada. Kuid kiri on ikka väike ja pannes need nö kontrasted või paksemad tähed,siis teeb see ainult pealkirjad kontrastsemaks. Teks ise on ka selline kahvatu kuidagi. Kuid motika peale navigeerimiseks ma küll ei tunne ,et millesti puudu võiks olla. ja nagu ma juba eespool mainisin siis 4G levi vastuvõtmine on uusimast Samasa mudelist poole parem. See võiks olla argument sellele,kes väljaspool teid seda kasutab. Hiina telefonidel on ka igati Samsa ja muude levinud mudelitega samaväärseid telefone, nagu Xiaomi ja Huawei, kus pole enam üldse vahet Samsaga. Kuid neil pole neid rugged mudeleid kahjuks. Samsungil ka need active x cover mudelid sellised poolpehmed,mitte päris tugevad.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.