Otsustajad üksmeelel: ilmselt saab autojuhiloaga peagi ka motikaga sõita
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Otsustajad üksmeelel: ilmselt saab autojuhiloaga peagi ka motikaga sõita
Blinn, kaabud ahju
Mina oleks kahe käega selle seaduse poolt! Mul on poodi 6 km edasi-tagasi, sellise viisakama 125 sega oleks sinna jummala vinks vonks kulgeda. Mingi 50 cc rollu, millel ees VAZ i tuuleklaas, muidugi sobiks mulle juba ka
Et kui siit edasi minna, siis äkki hakkaks tsikli värk nii meeldima, et teeks päris kaaned. Kui selline kootikumi pisidoosidega manipuleerimine mind täitsa matkakunniks ei tee, siis vähemalt lenksus ei jooks, kütsiaktsiisist toetaks vaeseid ja oleks natukene rohkem vabaduse nuusutamine kui hetkel. Jah võiks ju viriseda, et peekon võiks sinna kõndida või vändata, aga no kui ma olen äkki kaotsi läinud kapirattur....
Väike kaotus minule, suur motokogukonnale
Ääremärkusena mainin ära, et kodus kaevu mul ei olnud, kust ma pidin jooma
Möödund suvel oli pump seinast väljas kolm kuud ja ma tundsin ennast nagu Võsareporteri sangar poe juures, et jah mul oli seda käimist. Täiesti praktilisest vajadusest oleks seega see teema jummala moos kui võiks motoriseeritud normaalsetel ratastel ringi lasta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.