Kas Goretex on täna piisavalt hea?
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Kas Goretex on täna piisavalt hea?
Spoiler
Enn kirjutas: ↑11 Veebr 2020, 15:14Kirjutasin juba eelnevalt selles teemas lühikese kogemuse põhjal Heldi Atacamast. Peale tervet suve ja 12 000 km läbimist võin julgelt väita, et olen väga rahul. All kandsin ainult Aclima meriinovillast lightwool pikkade käistega särgikut ja sellise variandiga võis sõita +15...+30 C ilma mingite probleemideta. Jäin ka suuremate ja pikemate vihmade kätte ja kordagi kuskilt midagi läbi ei tilkunud. Kui lukud lahti, siis oli tuulutus kuumaga väga hea. Alla 15 C panin juba midagi lisaks alla, üle 30 C aga crafti tehnilise T-särgi. Olen 11 a ja ligi 100 000 km tsikliga läbi sõitnud, enamus neist matkadel ja nii head riietuse varianti ei ole mul varem olnud. Minu seisukohast on oma hinda väärt. Saabastena kasutan Daytona Core-texi. Vahetasin eelmisel aastal (10 a kasutust) ka eelmise mudeli välja kuna olid lihtsalt jubedalt kulunud ja hakkasid vaikselt läbi laskma. Uued muidugi jälle super mugavad ja täiesti veekindlad. Hingavad hästi, sõidu ajal + 30 C polnud probleem.
See Atcama tundub tõesti selline setup mida tahaks ka endale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.