Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

ranel kirjutas: 12 Veebr 2020, 20:33

Louises täpselt sama asi letikas oli 200 eur. Sooduskupongiga sai sealt veel alla. Reaalne hind tuli 160+postikulu. Tean, kuna ostsin täpselt sama toote ja enne käisin teilt veel hinda küsimas, et kas louise letihinnaga 200eur teilt osta saaks.

Või kui tõesti reaalselt asjadel katet pole selliste hindade jaoks, siis millest nii suured käärid tulevad?

See oli neile pükstele Louis.eu lõpumüügihind. Vaatsin ise ka neid pükse tookord ja olid ainult mõned suurused,minu suurust polnud. See 199.- või 200.- oli ikka ligi pool endisest hinnast,mitte tavaline letikas. Mul ka praegu püksid,mis maksid seal letikana mingi 299 või 399.- ja ostu hind oli 79.- . Tingitud ilmselgelt sellest,et oli alles ainult see üks number ja üks värv. Mulle sobisid mõlemad. Aga siin ei saa teha etteheiteid eesti müüjatele,et miks nii?
Mina olen oma Revit tagi Motomarketist ostnud väga hea hinnaga ja sain koos 2 kiivri ja 2 paari teksadega kokku vägagi arvestatava summa soodukat. Sõber on endale ja naisele sealt ostnud Heldi gore-pro komplektid(need olid just välja tulnud) ja ka sai väga hea hinna. Samuti sai ta sealt H&B kohvrid koos raamidega parema hinnaga ,kui netist leida oli. Tema rattale teeb ainult H&B raame. Ehk alati ei ole asjad nii nagu esmapilgul tunduvad vaid on tingitud hoopis turuvälistest olukordadest(lattu seisma jäänud kaup müüakse ära ka alla omahinna ja suurele müüjale teeb vahel ka tehas veel lisa sale).

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”